Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 RON
0728-303-132 Luni-Vineri 09:00 - 17:00

 

URMA este un brand 100% românesc (clujean) de fashion pret-a-porter. A devenit renumit pentru abordarea unui amestec sofisticat și îndrăzneț, cu o linie ultra feminină, care reflectă perfect atmosfera casual și glamour totodată, cu un ”aer” discret și ușor de purtat. Eleganța dezinvoltă a mărcii s-a dovedit distinctivă în nișa de casual, iar atitudinea femeii șic, încrezătoare în forțele proprii, s-a transformat în sinonim pentru Urma.

Produsele URMA sunt deosebite de tot ce mai există pe piață în categoria pret-a-porter, fiindcă sunt serii limitate, cu modele variate- săptămânal sunt create cel puțin 4 modele noi. De asemenea, sunt produse doar în 5-6 culori pe sezon, iar designerii Urma au ales să mizeze exclusiv pe cele doua colecții principale ale unui an: toamnă-iarnă și primavară-vară. Țesăturile sunt produse și comandate în Italia, de la producători de la care se aprovizionează foarte multe dintre celebrele case de modă din Peninsulă.

Din punct de vedere al raportului calitate-preț, Urma e îmbinarea perfectă între tendințele haut couture de pe marile podiumuri și autenticitatea unui pret-a-porter făcut pentru România, rezultatul unei prelucrări unice de texturi fine, culori îndrăznețe, materiale de calitate și idei originale de design.

URMA deține o retea de magazine de tip boutique în România, având colaborări atât cu parteneri en-gros, cât și cu magazine din toate zonele țării: Cluj-Napoca (concept store în Platinia Shopping Center), Timișoara (concept store în Iulius Mall), Alba Iulia, Zalău, Reghin, Oradea, Suceava, Rădăuți, Reșița, Borsa Maramures.

Numele brandului inspiră încredere și profesionalism, prin însăși istoricul său: are o clientelă deja formată în Cluj- în cei 11 ani de funcționare și în țară- în cei 19 de ani de când există sub acest nume. Mai mult, firma care operează brandul și care e deținută de aceeași proprietari a fost înființată în 1993.

URMA a fost creată de un designer român care este, în același timp, și unul dintre ownerii business-ului, Paula Magdaș. Ea lucrează în continuare în atelierul-fabrică din comuna Florești, judetul Cluj, cot la cot cu echipa sa, care numără în prezent 20 de oameni.