Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 RON
0728-303-132 Luni-Vineri 09:00 - 17:00

Plata si LivrareMODALITATI DE PLATA

  • Ramburs Numerar - Plata se face in RON la livrarea coletului prin curier. Plata se face direct la firma de curierat pe baza de chitanta.


LIVRAREA PRODUSELOR


Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier.


Pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 RON livrarea este GRATUITA. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 300 RON taxa de livrare este de 20 RON.

Pentru localitatile aflate in afara retelei de curierat livrarea se face contra unei taxe suplimentare calculate automat de sistem in functie de adresa de livrare. In acest caz taxa suplimentara se aplica indiferent de valoarea comenzii


Livrarea se va realiza în intervalul 24-72 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de Sâmbătă şi Duminică, precum şi sărbătorile legale.


Eventualele întârzieri ale curierului pot apărea dacă pe traseu apar probleme (inundaţii, ninsori etc) sau dacă zona de livrare este pe o rută exterioară zonei de acoperire a curierului. În cazuri excepţionale, dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veţi fi anunţat de operatorii noştri în cât timp acesta va putea ajunge la dvs. Sâmbăta şi Duminica nu se fac livrări decat in cazuri exceptionale. Costurile transportului şi preţurile produselor pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

Înainte de a comanda un produs, verificaţi dacă acesta se află pe stoc. Produsele care nu se află momentan pe stoc nu pot fi livrate clienţilor. Comenzile respective pot fi păstrate termen de o lună de zile, la solicitarea clientului şi se livrează în momentul în care apar produsele respective pe stoc. Dacă în termen de o lună nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fără o altă notificare. Dacă clientul nu precizează ca aceste comenzi să fie păstrate, acestea vor fi considerate nule.

În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici:

Telefon :  0728 303 132